Vakantiehuizen in Auvergne

Een vakantiehuis in Auvergne is perfect voor iedereen die graag een unieke vakantie beleeft. In deze regio komt u regelmatig schitterende natuurlandschappen tegen én kan u genieten van de authentieke Franse gezelligheid. Met Vakantiehuizen in Frankrijk.be kan u uw ideale vakantiehuis in Auvergne vinden in een mum van tijd. Wij bieden u namelijk een kwalitatief aanbod van verschillende soorten vakantiewoningen aan op onze website.

Auvergne is beroemd om haar vele vulkanen, waardoor een bezoekje aan het Parc naturel régional des volcans d’Auvergne niet te missen is. Hier kan u volledig tot rust komen tijdens een wandeling tussen de slapende vulkanen, uitgestrekte bossen en indrukwekkende valleien. Nog een must-see is Clermont-Ferrand, de hoofdstad van deze regio. Deze stad is namelijk de thuisbasis van de Notre-Dame kathedraal, een van de mooiste kerkelijke bouwwerken van Frankrijk. Daarnaast kan u doorheen heel de regio binnenspringen bij gezellige restaurantjes of terrassen. Om de dag af te sluiten in stijl kan u heerlijk nagenieten in uw vakantiehuis in Auvergne.

 

Bepaal zelf hoe uw vakantie eruitziet

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be willen we voor iedereen een gepaste vakantie aanbieden. Aangezien we allemaal andere wensen hebben als het op ontspanning aankomt, hebben we gezorgd voor een veelzijdig aanbod. Bij ons kan u dan ook verschillende vakantiehuizen in Auvergne vinden. Hierdoor zit er zeker een tussen die perfect aansluit bij uw wensen. Daarnaast wordt u door ons steeds in direct contact gesteld met de verhuurder van uw accommodatie. Bij eventuele vragen kan u hem aanspreken als contactpersoon. Natuurlijk kan u ons team ook steeds contacteren indien u vragen heeft! Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

Kies uw vakantiehuis in Auvergne!

Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt u gegarandeerd uw ideale vakantiehuis in Auvergne! Neem zeker eens een kijkje in ons aanbod onderaan deze pagina. Hier kan u namelijk verschillende accommodaties vinden uit ons assortiment.

Verblijven voor dit thema:

Rust, Ruimte en Recreatie op franse platteland - Vakantiehuis Last-minute

280 - 490 € / week
Auvergne , Allier St.Bonnet Tronçais 3 6
Meer informatie

Chalet & SPA in Centraal Massief - Vakantiehuis Promotie

294 - 840 € / week
Auvergne , Cantal Marchal 2 5
Meer informatie

Gerestaureerde boerderij - Hoofdwoning - Vakantiehuis

Auvergne , Allier Allier 4 8
Meer informatie

Maison Le Chevalier - Vakantiehuis

Auvergne , Puy-de-Dôme ARCONSAT 2 4
Meer informatie

Gîte Thérence - Vakantiehuis

600 - 700 € / week
Auvergne , Allier Sainte therence 3 6
Meer informatie

Luxe natuurwoning Montingeat met privé zwembad - Vakantiehuis Last-minute

560 - 1.250 € / week
Auvergne , Puy-de-Dôme Montaigut en Combraille 2 5
Meer informatie

Gerestaureerde boerderij - Vakantiehuis

Auvergne , Allier allier 6 12
Meer informatie

Boshuisje la Maison du Gardien - Vakantiehuis Promotie Last-minute

450 - 790 € / week
Auvergne , Puy-de-Dôme Buxieres sous Montaigut 4 6
Meer informatie