Basse-Normandie

Met een vakantiehuis in Normandië kan u zich met uw vrienden of familie volledig ontspannen tijdens een welverdiende vakantie. Deze Franse streek bevat enorm veel bezienswaardigheden die zeker de moeite van een bezoekje waard zijn. Alle ingrediënten voor een geslaagde, rustgevende vakantie zijn hier aanwezig!

Normandië heeft zeer veel te bieden. Door de rijke geschiedenis en indrukwekkende natuur is er voor elke vakantieganger genoeg te doen in deze streek. Ook culinair gezien is deze streek zeer geliefd omwille van de Calvados en Camembert die er worden geproduceerd. Voor een vakantie met veel variatie en de kans om onvergetelijke herinneringen op te doen is een vakantiehuis in Normandië dus zeer geschikt.

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan vakantiehuizen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder.

Genieten in uw vakantiewoning in Normandië

Deze Franse streek is werkelijk een totaalplaatje. De weelderige natuur zorgt ervoor dat wandelingen en fietstochten van een ongelofelijk uitzicht worden verzorgd. Ook eten en drinken is een fantastische ervaring in deze streek, die bekend staat om haar culinaire lekkernijen.

Bent u eerder een cultuurliefhebber? Ook dan is Normandië een geschikt vakantieoord. In deze streek vindt u namelijk talloze bezienswaardigheden met een rijke historie. Een bekend voorbeeld is het oude huis van Claude Monet, dat te vinden is in het gezellige dorpje Giverny. U kan eindeloos rondwandelen in een van de pittoreske dorpjes die Normandië te bieden heeft. Geliefd onder velen is het kleine stadje Honfleur, waar ook geen gebrek is aan gezellige terrasjes en een authentiek vakantiegevoel.

Niets is zo fijn als nagenieten in de privésfeer van een vakantiewoning nadat u heel de dag nieuwe indrukken heeft opgedaan. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be willen wij uw vakantie zo aangenaam mogelijk maken. Daarom selecteren we voor ons assortiment enkel de beste vakantiehuizen. Zo bent u altijd zeker dat de kwaliteit van uw vakantiewoning in orde is.

Vind hier uw ideaal verblijf in Normandië

Wij stellen u altijd in direct contact met de verhuurder van uw verblijfplaats en staan zelf ook telkens klaar om u te helpen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Als u vragen of eventuele opmerkingen heeft, bel dan gerust naar het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. Wij helpen u met plezier verder!

Verblijven voor dit thema:

Château La Rametière - Gîte - Vakantiehuis

250 € / day
Basse-Normandie , Manche Le Parc-Plomb 3 7
Meer informatie

Gîte Margency - Vakantiehuis

350 - 699 € / week
Basse-Normandie , Manche Brillevast 4 8
Meer informatie

Gîte côtier Marinoy - Vakantiehuis

270 - 470 € / week
Basse-Normandie , Manche Maupertus sur Mer 2 3
Meer informatie