Vakantiehuizen in Bourgogne

Een vakantiehuis in Bourgogne maakt iedere vakantie compleet. Hetgeen waarvoor deze streek het meest bekend staat is haar prachtige natuur. Dat is echter niet het enige wat de regio te bieden heeft: Bourgogne is veelzijdig en staat in onze taal bijna synoniem aan genieten. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be hebben we er daarom voor gezorgd dat we u een selectie aan kwalitatieve vakantiehuizen in Bourgogne kunnen aanbieden. Niets is namelijk fijner dan na een hele dag verkennen terug te komen in uw comfortabele vakantiewoning om na te genieten.

Vanuit het comfort van uw eigen vakantiewoning kan u kennismaken met Bourgogne. Deze Franse streek heeft een rijke geschiedenis, die u kan ontdekken in de vele kastelen, kerken en pittoreske dorpjes. Bent u een natuurliefhebber? Dan kan deze regio u zeker bekoren. Met haar rivieren en natuurreservaten is Bourgogne een ideale omgeving voor een wandel- of fietsvakantie. Nadat u op avontuur bent geweest, kan u de dag afsluiten met een glaasje wijn, wat niet mag ontbreken in deze gerenommeerde wijnstreek!

 

Een vakantie naar uw wensen

 

Het assortiment aan vakantiewoningen bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be is samengesteld met veel zorg en een oog voor kwaliteit. Een aangename, comfortabele accommodatie is namelijk de kers op de taart van uw vakantie in Bourgogne. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken en zorgen hierom dat u direct contact heeft met de verhuurder van uw vakantiehuis. Met eventuele vragen kan u dan zowel bij hem als bij ons terecht. Hieronder kan u enkele aanbiedingen zien uit ons assortiment, waaruit u zelf kan kiezen voor de vakantie die bij u past:

Ontdek onze vakantiehuizen in Bourgogne!

Als u droomt van een vakantiewoning in Bourgogne, laat het dan niet bij dromen en boek uw vakantie! Onderaan deze pagina kan u enkele accommodaties uit ons aanbod vinden. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be kan iedereen zijn perfecte vakantiehuis vinden!

Verblijven voor dit thema:

Une Belle Histoire: Gîte La Source*** - Vakantiehuis

Bourgogne , Saône-et-Loire Cussy-en-Morvan 1 3
Meer informatie

maison fontaine - Vakantiehuis

400 - 600 € / week
Bourgogne , Nièvre Saint Hilaire Fontaine 3 6
Meer informatie

le Moulin de Fulvy - Vakantiehuis

1.500 € / week
Bourgogne , Côte-d'Or Fulvy 9 15
Meer informatie

Gites La Tourelle - Vakantiehuis

395 - 595 € / week
Bourgogne , Saône-et-Loire Uxeau 5 10
Meer informatie

La Maison - Vakantiehuis Last-minute

Bourgogne , Nièvre Les Reprilles 2 5
Meer informatie

Kimaro Farmhouse - Momella House - Vakantiehuis

80 - 138 € / day
Bourgogne , Nièvre Colméry 3 6
Meer informatie

Fleur - Vakantiehuis

595 € / week
Bourgogne , Saône-et-Loire Perrigny-sur-Loire 2 4
Meer informatie

Une Belle Histoire: Gîte Le Lavoir*** - Vakantiehuis

395 - 475 € / week
Bourgogne , Saône-et-Loire Cussy-en-Morvan 1 2
Meer informatie