Corsica

Een vakantiehuis in Corsica is het perfecte idee voor eenieder die graag met zijn familie of vrienden een onvergetelijke vakantie wilt beleven. Het Franse bloemeneiland is zeer geliefd dankzij haar vele schitterende bezienswaardigheden, prachtige natuur en talloze gezellige stadjes.

Op Corsica valt er enorm veel te ontdekken. Waar u ook van houdt, het eiland zal u weten te raken. Culinaire fans kunnen net zo hard van het eiland genieten als sportievelingen of cultuurliefhebbers. Na uw ontdekkingstochten kan u in uw privé vakantiehuis zalig nagenieten van alle nieuwe herinneringen die u heeft opgedaan.

Wilt u graag meer informatie? U kan ons steeds bereiken via onze contactpagina. Wij helpen u met plezier verder!

Uw vakantie in Corsica

Wat kan een vakantiehuis in Corsica u allemaal bieden? Naast de idyllische witte stranden die in Corsica te vinden zijn, zijn er ook tal van belevenissen die het eiland u aanbiedt. Op cultureel vlak is Corsica enorm rijk dankzij o.a. de oude hoofdstad Corte en de vele andere pittoreske dorpjes en indrukwekkende bouwwerken die op het eiland te vinden zijn. Overal zijn gezellige terrasjes te vinden waar u even kan uitrusten nadat u een van de schitterende bezienswaardigheden van het eiland heeft bezichtigd.

Ook qua natuur is Corsica een wonderschoon gebied. Het eiland wordt niet voor niets het ‘Île de Beauté’ genoemd: dankzij de talrijke bossen en speciale bloem- en plantensoorten is het groenste eiland van de Middellandse Zee zeer geliefd onder natuurfanaten. Ook wat meer ruwe landschappen mogen niet ontbreken: er zijn veel grotten en kliffen te vinden in dit gebied. Via een rondleiding per boot kan u deze zelf van dichtbij bekijken. In de vakantiehuizen in Corsica geniet u van een prachtig uitzicht op het groene landschap van het eiland.

Vind hier uw ideale vakantiehuis in Corsica

Voor meer informatie over het aanbod van Vakantiehuizen in Frankrijk.be kan u de website doorzoeken om de verschillende thema’s te ontdekken. We zijn ook beschikbaar om uw vragen en eventuele opmerkingen over een vakantiehuis in Corsica of andere onderwerpen met u te bespreken. U kan ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. We helpen u graag verder!

Verblijven voor dit thema:

La Raggia - Vakantiehuis

865 - 1.820 € / week
Corsica , Corse-du-sud 20113 2 5
Meer informatie