Luxe vakantiehuizen in Frankrijk 

Wilt u graag genieten in een van onze luxe vakantiehuizen in Frankrijk? Grijp dan nu uw kans! Voor uw volgende welverdiende vakantie kan u op de website van Vakantiehuizen in Frankrijk.be uw mogelijkheden ontdekken.

 

In ons aanbod aan luxe vakantiehuizen in Frankrijk vindt u altijd iets naar uw zin. Van natuurliefhebbers tot sportievelingen: voor ieder is er wat wils. Indien u vragen heeft over ons aanbod, aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina.

Kies zelf uw ideale vakantie

Natuurlijk verstaat niet iedereen hetzelfde onder het begrip ‘genieten’. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons aanbod van luxe accommodaties groot genoeg is om aan ieders wensen te voldoen.

 

Wie aan Frankrijk denkt, denkt al snel aan luxe vakantiehuizen in de Côte d’Azur. Dit is niet verrassend: dankzij de idyllische stranden en talloze bezienswaardigheden uit de streek heeft de Côte d’Azur al snel een chic en luxueus imago gekregen.

 

De luxe vakantiehuizen in de Provence moeten hier echter niet voor onderdoen. Ook in deze regio kijkt men de ogen uit dankzij de bekende lavendelvelden. De Provence vormt door de prachtige uitzichten een paradijs voor wandelaars en fietsers.

 

Ons aanbod reikt echter nog veel verder dan dat. Om voor iedere vakantieganger een geschikt verblijf te kunnen voorzien, bieden we verschillende faciliteiten aan waaruit u kan kiezen. Zo stelt u zelf uw eigen perfecte vakantie samen. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

Om ons volledige aanbod te ontdekken, kan u meer informatie vinden op onze website.

Kwalitatieve vakantiewoningen in Frankrijk

Wij werken graag samen met Belgische verhuurders van vakantiewoningen. Zij weten namelijk het beste wat de Belgische vakantieganger graag beleeft. Hierdoor kan de verhuurder van de accommodatie u helpen uw vakantie echt onvergetelijk te maken.

 

Ook vinden wij bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be kwaliteit erg belangrijk. Alle vakantiewoningen in ons assortiment worden daarom onderworpen aan een strenge inspectie. Dit verzekert u van de kwaliteit van uw verblijf. Hierdoor hoeft u nooit zenuwachtig naar de luxe vakantiehuizen in Frankrijk te vertrekken: u bent zeker dat u een kwalitatieve vakantiewoning boekt!

 

Boek nu uw droomvakantie in Frankrijk!

Bent u klaar om naar een van de luxe vakantiehuizen in Frankrijk te vertrekken>? Boek dan nu uw verblijf via onze website! Zo kan u alvast uitkijken naar de zalige, welverdiende vakantie die u te wachten staat.

 

Heeft u vragen over ons aanbod of over uw verblijf? Contacteer ons dan gerust via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. Wij helpen u graag verder!

Verblijven voor dit thema:

La Maison - Vakantiehuis Last-minute

Bourgogne , Nièvre Les Reprilles 2 5
Meer informatie

Le Puget - Vakantiehuis

650 - 950 € / week
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Aude Alzonne 2 8
Meer informatie

Kindvriendelijke villa met zwembadverwarming - Vakantiehuis

2.530 - 3.990 € / week
Aquitaine , Dordogne Gourdon 8 18
Meer informatie

La Manufacture - Loft Type A+ - Vakantiehuis

480 - 940 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche VALS LES BAINS 2 6
Meer informatie

Domaine La Châtaigne Prayssac - Vakantiehuis

395 - 845 € / week
Midi-Pyrénées - Occitanie , Lot Prayssac 2 4
Meer informatie

Vakantiehuis l'Homme de fer - Gîte Kathy - aan de voet van de Mont Ventoux - Bedoin - Vakantiehuis

475 - 1.040 € / week
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Vaucluse Bédoin 2 4
Meer informatie

Domaine la Francoise - Le Jabron - Vakantiehuis

400 - 990 € / week
Rhône-Alpes , Drôme Dieulefit 5 6
Meer informatie

Le Mas Blanc 4pers (6 persoons is er ook) - Vakantiehuis

395 - 995 € / week
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Gard Les Brousses 2 4
Meer informatie