Luxe vakantiehuizen in Frankrijk 

Wilt u graag genieten in een van onze luxe vakantiehuizen in Frankrijk? Grijp dan nu uw kans! Voor uw volgende welverdiende vakantie kan u op de website van Vakantiehuizen in Frankrijk.be uw mogelijkheden ontdekken.

 

In ons aanbod aan luxe vakantiehuizen in Frankrijk vindt u altijd iets naar uw zin. Van natuurliefhebbers tot sportievelingen: voor ieder is er wat wils. Indien u vragen heeft over ons aanbod, aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina.

Kies zelf uw ideale vakantie

Natuurlijk verstaat niet iedereen hetzelfde onder het begrip ‘genieten’. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat ons aanbod van luxe accommodaties groot genoeg is om aan ieders wensen te voldoen.

 

Wie aan Frankrijk denkt, denkt al snel aan luxe vakantiehuizen in de Côte d’Azur. Dit is niet verrassend: dankzij de idyllische stranden en talloze bezienswaardigheden uit de streek heeft de Côte d’Azur al snel een chic en luxueus imago gekregen.

 

De luxe vakantiehuizen in de Provence moeten hier echter niet voor onderdoen. Ook in deze regio kijkt men de ogen uit dankzij de bekende lavendelvelden. De Provence vormt door de prachtige uitzichten een paradijs voor wandelaars en fietsers.

 

Ons aanbod reikt echter nog veel verder dan dat. Om voor iedere vakantieganger een geschikt verblijf te kunnen voorzien, bieden we verschillende faciliteiten aan waaruit u kan kiezen. Zo stelt u zelf uw eigen perfecte vakantie samen. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

Om ons volledige aanbod te ontdekken, kan u meer informatie vinden op onze website.

Kwalitatieve vakantiewoningen in Frankrijk

Wij werken graag samen met Belgische verhuurders van vakantiewoningen. Zij weten namelijk het beste wat de Belgische vakantieganger graag beleeft. Hierdoor kan de verhuurder van de accommodatie u helpen uw vakantie echt onvergetelijk te maken.

 

Ook vinden wij bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be kwaliteit erg belangrijk. Alle vakantiewoningen in ons assortiment worden daarom onderworpen aan een strenge inspectie. Dit verzekert u van de kwaliteit van uw verblijf. Hierdoor hoeft u nooit zenuwachtig naar de luxe vakantiehuizen in Frankrijk te vertrekken: u bent zeker dat u een kwalitatieve vakantiewoning boekt!

 

Boek nu uw droomvakantie in Frankrijk!

Bent u klaar om naar een van de luxe vakantiehuizen in Frankrijk te vertrekken>? Boek dan nu uw verblijf via onze website! Zo kan u alvast uitkijken naar de zalige, welverdiende vakantie die u te wachten staat.

 

Heeft u vragen over ons aanbod of over uw verblijf? Contacteer ons dan gerust via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 15. Wij helpen u graag verder!

Verblijven voor dit thema:

Vacances au bon accueil - Chambre d'Hôte

30 - 45 € / day
Auvergne , Allier Sainte therence 3 6
Meer informatie

Amandari, prachtige locatie - Chambre d'Hôte

75 - 130 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Var Plan de la tour 4 10
Meer informatie

Maison du Silence - Chambre d'Hôte

55 - 120 € / day
Auvergne , Puy-de-Dôme Bonnefond 4 10
Meer informatie

Villa Lamuriere - Vakantiehuis

500 - 1.800 € / week
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Var Cotignac 4 8
Meer informatie

Rastaillou - La Bergerie - Vakantiehuis

800 - 1.275 € / week
Aquitaine , Dordogne Salles de Cadouin 2 6
Meer informatie

La Vie en Rose - Vakantiehuis

Midi-Pyrénées - Occitanie , Lot Montcabrier 3 6
Meer informatie

Le Pigeonnier - Vakantiehuis

350 - 690 € / week
Midi-Pyrénées - Occitanie , Lot Lherm 1 4
Meer informatie

Le Défi - Vakantiehuis Last-minute

790 - 1.395 € / week
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Var Lorgues 2 4
Meer informatie