Rhône-Alpes

Een vakantiehuis in Rhône-Alpes, daar zegt niemand nee tegen! Deze prachtige regio staat bekend om zijn skigebieden en indrukwekkende landschappen. Daarom is het ook een populaire vakantiebestemming. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be laten we u genieten van deze Franse streek vanuit uw eigen vakantiehuis in Rhône-Alpes.

Een must-see in Rhône-Alpes is Lyon, een van de grootste steden in Frankrijk. Op deze stad raakt u niet snel uitgekeken, er valt namelijk zeer veel te zien. Denk bijvoorbeeld aan de kathedraal Saint-Jean-Baptiste-et-Saint-Étienne met haar prachtige veertiende-eeuwse uurwerk of het indrukwekkende Musée des Beaux Arts. Naast de kunstwerken valt hier ook een prachtig stukje natuur te bewonderen in de tuinen.

Over natuur gesproken: een vakantiehuis in Rhône-Alpes is de perfecte thuisbasis voor het verkennen van de beeldschone uitzichten van de regio. De bergtoppen van de Alpen vormen een uniek plaatje, met de Mont Blanc als stralend middelpunt. Liefhebbers van wintersport kunnen hier vele mogelijkheden vinden om hun favoriete sport te beoefenen. Rhône-Alpes is namelijk het populairste skigebied van Frankrijk.

 

Mogelijkheden voor uw vakantie

De regio verkennen is fantastisch, maar het is nog fijner om te kunnen nagenieten in een comfortabele vakantiewoning. Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be maken we daarom voor u een selectie van de meest kwalitatieve vakantiehuizen die er te vinden zijn. U wordt steeds in direct contact gesteld met de verhuurder van de vakantiewoning zodat u met eventuele vragen bij dezelfde persoon terecht kan. Natuurlijk staat ons team ook telkens klaar om u te helpen waar nodig. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod aan verschillende soorten vakanties:

De perfecte vakantiewoning in Rhône-Alpes vindt u hier!

Droomt u weg bij het idee van een vakantiehuis in Rhône-Alpes dat past bij uw reisgezelschap? Neem dan zeker een kijkje bij de verblijven onderaan deze pagina! Bij Vakantiehuizen in Frankrijk.be vindt u zeker de ideale vakantiewoning in Frankrijk!

Verblijven voor dit thema:

La Manufacture - Loft Type A+ - Vakantiehuis

480 - 940 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche VALS LES BAINS 2 6
Meer informatie

Domaine la Francoise - Le Jabron - Vakantiehuis

400 - 990 € / week
Rhône-Alpes , Drôme Dieulefit 5 6
Meer informatie

Gite Mas de Vignal - Vakantiehuis

300 - 600 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche Chambonas 1 2
Meer informatie

Welkom in Empurany - Vakantiehuis

750 - 1.250 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche Empurany 3 6
Meer informatie

Cerise Sauvage - Vakantiehuis Promotie Last-minute

335 - 855 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche Chambonas 2 5
Meer informatie

DOMAINE DU PLANAS - Vakantiehuis

300 - 750 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche AILHON (AUBENAS) 1 2
Meer informatie

LE SOURIRE DU SOLEIL, CHASSIERS - Vakantiehuis

400 - 850 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche Chassiers 2 4
Meer informatie

Les Combales voor 16 personen met privé zwembad - Vakantiehuis

1.540 - 2.345 € / week
Rhône-Alpes , Ardéche Les Assions 6 16
Meer informatie